سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۶
۰ نفر

گزارش‌ها حاکی از آن است که جنگ علیه ایران تاثیر منفی بر فعالیت‌های اقتصادی نیمی از آمریکایی‌ها گذاشته است.

اقتصاد امریکا

همشهری آنلاین: گزارش‌ها حاکی از آن است که جنگ علیه ایران تاثیر منفی بر فعالیت‌های اقتصادی نیمی از آمریکایی‌ها گذاشته است:

۱. بحران اقتصادی و انرژی جهانی

نشریه اقتصادی «اکونومیست»: طولانی شدن بحران ناشی از جنگ علیه ایران به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس آسیب جبران‌ناپذیری وارد کرده است.

بنیاد تحقیقاتی «آبزرور»: ۶۰ روز پس از تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا، بحران تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های اقتصاد جهانی و امنیت انرژی تبدیل شده است.

«امین ناصر»، مدیرعامل آرامکو سعودی: با ادامه اختلال در تنگه هرمز، بازار نفت تا سال ۲۰۲۷ به حالت عادی باز نخواهد گشت.

۲. افزایش قیمت سوخت و اختلال در حمل‌ونقل

تلویزیون «یورونیوز»: تحت تاثیر گرانی سوخت و تنش در تنگه هرمز، مسئولان جشنواره فیلم کن از چهره‌های سرشناس خواسته‌اند که با پرواز ارزان یا قطار سفر کنند.

۳. فشار اقتصادی جنگ بر آمریکا

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس»: نزدیک به نیمی از اقتصاددانان آمریکایی اعلام کرده‌اند که جنگ علیه ایران تاثیر منفی بر فعالیت‌های اقتصادی آن‌ها گذاشته است.

گزارش آماری دانشگاه «براون» در ایالت رودآیلند آمریکا: جنگ علیه ایران بیش از ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار هزینه اضافی در حوزه انرژی به آمریکایی‌ها تحمیل کرده است.

تارنمای اقتصادی «بلومبرگ»: تا زمان ادامه تنش‌ها در تنگه هرمز، نیروی دریایی ایالات متحده هر بار که ناوشکنی را از طریق این آبراه اعزام می‌کند، با میلیون‌ها دلار هزینه اضافی مواجه می‌شود.

۴. آشفتگی بازارهای مالی و بورس

خبرگزاری آسوشیتدپرس: نگرانی‌ها نسبت به تداوم تنش‌ها در خاورمیانه و افزایش قیمت نفت باعث افت برخی شاخص‌های بازارهای سهام آسیا شده است.

۵. تردید درباره سیاست‌های ترامپ و جنگ ایران

«آلیسون مینور»، مقام سابق آمریکایی و عضو ارشد اندیشکده شورای آتلانتیک: تهران اطمینان دارد که تهدیدهای ترامپ برای تشدید درگیری توخالی است و صبر ایران بیشتر از ایالات متحده است.

روزنامه وال استریت ژورنال: مشکل این است که ترامپ واقعا تحت فشار است و همه این را می‌دانند.

«آلن ایر» مذاکره‌کننده سابق وزارت خارجه آمریکا: سخنان ترامپ مبنی بر عقب‌نشینی ایران از گفته‌هایش، یا ساختگی است یا بدفهمی او از مواضع ایران.

۶. مخالفت افکار عمومی آمریکا با جنگ

نظرسنجی مشترک «رویترز» و «آیپسوس»: دو سوم آمریکایی‌ها معتقدند که ترامپ توضیح واضحی درباره چرایی ورود به جنگ کنونی با ایران ارائه نداده است.

«چاک شومر»، رهبر اقلیت سنای آمریکا: بگذارید باز هم تکرار کنم. ترامپ آمریکا را به سمت جنگ سوق داد؛ جنگی غیرقانونی، پرهزینه و بدون هیچ اهداف و پایانی.

۷. بحران اعتبار آمریکا در خلیج فارس

پایگاه خبری «آسیاتایمز»: پس از جنگ علیه ایران، این فرضیه که ایالات متحده امنیت خلیج فارس را تضمین می‌کند، به عنوان یک سراب آشکار شد.

۸. اختلافات و بحران سیاسی در اسرائیل

روزنامه عبری «هاآرتص»: نتانیاهو بدنبال تحریف واقعیت‌ها، تناقض‌گویی و تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های سیاسی و نظامی در جنگ ایران است.

۹. پیامدهای سیاسی جنگ در اروپا

روزنامه «فایننشال تایمز»: انتقاد حزب راست‌گرای «آلترناتیو برای آلمان» از جنگ علیه ایران، باعث افزایش محبوبیت این حزب شده است.

۱۰. مواضع در منطقه درباره درگیری‌ها

«قاسم الأعرجی» مشاور امنیت ملی عراق: اجازه استفاده از خاک عراق به عنوان سکویی برای اجرای عملیات خصمانه یا عملیات امنیتی و نظامی علیه کشورهای همسایه نخواهیم داد.

کد خبر 1035982
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha